perjantai 10. maaliskuuta 2017

Taksin kanssa ongelmia

En ikinä olisi halunnut kirjoittaa tälläistä, saati kokea tälläistä.
8.2. naistenpäivänä lähdimme taksilla rannalta kotiin. Ennen autoon istumista sovimme matkan hinnaksi 15 puntaa. Koko matkan ajan kuski oli levoton ja ajoi todella agressiivisesti. Vaimoni jopa totesi, että mikähän kuskia vaivaa.

Kun tulimme perille, niin sovittu maksu ei kelvannut, vaan kuski olisi halunnut 20 puntaa. En suostunut tähän periaatteellisista syistä. Kyse oli minulle pienestä summasta, mutta tälläiset kuskit pilaavat Hurghadan maineen.

Kun nousimme taksista kuski lähti peräämme ja huusi raivokkaasti. Laitoin kamerasta videokuvauksen päälle ja sanoin ilmoittavani poliisille. Annoin puhelimen vaimolleni ja hän meni kuvaamaan taksin numeroa. Tästä kuski raivostui ja kävi vaimoni kimppuun. Ovimiehemme Atef rauhoitteli tilannetta, koska olin todella raivoissani, kun hän kävi Nadjaan kiinni. Onneksi maltoin mieleni, enkä lyönyt häntä.

Tein asiasta ilmoituksen poliisille ja julkaisin videon Youtubessa. Muutamassa tunnissa liikennepoliisi oli napannut miehen. Sain yhteydenottoja poliisilta, kuljettajan sukulaisilta ja useasta mediasta. Kuljettajan sukulaiset kutsuivat minut kahvilaan palaveeriin ja pyysivät minulta vilpittömästi anteeksi ja pyysivät minun välittävän pahoittelut vaimolleni.

Klo 22 menimme asianajajamme kanssa poliisilaitokselle selvittämään asiaa ja antamaan lausunnon. Tämä kuljettaja tuotiin putkasta samaan tutkintahuoneeseen ja hän pyysi anteeksi asianajajaltamme. Asianajaja sanoi, että hänen pitää pyytää anteeksi vaimoltani. Niin hän tekikin, mutta ei pystynyt katsomaan silmiin.

Tänään illalla on oikeudenkäynti asiasta, jonne menemme asianajajamme kanssa. Kirjoitan oikeudenkäynnistä myöhemmin.

Haluan kuitenkin painottaa, että tämä oli yksittäinen tapaus, eikä tämä muuta rakkauttani Egyptiä ja Hurghadaa kohtaan. Pikemminkin poliisin nopea ja asiallinen toiminta lisää turvallisuuden tunnettani.

Video tapahtumasta löytyy täältä: https://youtu.be/ZS4-Upi3vIM

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti