sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Maailman paras jäätelöannos ja viranomaistoimintaa



Eilen sattui erikoinen tapaus. Olin ystäväni Sherifin kanssa paikallisessa kahvilassa shishalla ja kahvilla. Rupateltiin siinä kaikenmoista, kun kadulle kurvasi avolava pakettiauto. Autosta tuli ulos kolme - neljä miestä ja he rupesivat kantamaan tuoleja ja pöytiä terassilta auton kyytiin. Samaan aikaan kahvilan henkilökunta alkoi viemään mööpeleitä peremmälle terassille. Kysyin kaveriltani, että mistä tässä on oikein kyse. Sherif kertoi, että kyseessä on joku virasto, jotka takavarikoivat huonekalut, koska terassi oli levittäytynyt liian pitkälle jalkakäytävälle.

Kun viranomaiset olivat lähteneet, niin henkilökunta vei jäljelle jääneet kalusteet takaisin jalkakäytävälle. Kysyin ystävältäni, että mitä jos virkavalta tulee uudestaan paikalle. Hän naurahti ja sanoi, että eivät tule. Viraston johtaja kuulemma halusi tänään itselleen kalusteita. Seuraavana päivänä hän saattaa haluta elintarvikkeita, ja sitten ratsataan ruokakauppoja.

Kuulimme, että Hurghadassa on avattu uusi jäätelöbaari El-Kawserin alueella. Sinnehän piti mennä illansuussa testaamaan kehuttua paikkaa. Jäätelön valmistus tapahtuu omien silmien edessä hyvin erikoisella tavalla.. Sitä ei oikein pysty sanoin kuvailemaan, joten katso video täältä. Tuo jäätelöannos vohvelin kera on niin herkullinen, että yksistään se on hyvä syy tulla Hurghadaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti